calmart cattery
 
Siamees en oosterse korthaar
Mijn kleine Cattery is gevestigd in Lemmer in de provincie Friesland (ongeveer een uur rijden van Amsterdam). Ik heb een huis Cattery. Hier is voor gekozen om de gezondheid van al mijn poesen en katers te beschermen. Mijn katten stammen af van zeer goede bloedlijnen en produceren kittens die uitstekende voorbeelden zijn van de moderne Siamees.

Het is mijn streven om temperamentvolle Siamese en Oosterse Korthaar kittens te fokken en een omgeving te scheppen waarin hun persoonlijkheid zo goed mogelijk tot wasdom komt. Ik richt mij op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het fokken is eigenlijk voor mij meer een hobby dan een bedrijf; Ik doe dit voor de liefde van de Siamees en om de speciale band die deze prachtige katten met mensen hebben te delen.

Alle kittens groeien op in huis en nadrukkelijk niet in een kooi. Op deze manier geven we aan kittens de best mogelijke socialisatie voordat ze naar hun nieuwe huis vertrekken. De kittens leren met het gehele gezin om te gaan. Mijn gezin heeft overigens niet alleen het grootste respect voor onze Siamese familieleden, maar voor alle dieren in het algemeen. Ik denk dat dat belangrijk is als je denkt aan het kopen van een kitten van mij en je hebt kinderen of andere dieren.

Zodra de kittens oud genoeg zijn om rond te rennen leven ze in het hele huis, net als de rest van onze Siamezen. Op deze manier leren ze het beste dat ze deel uitmaken van een familie.

Ik doe natuurlijk mijn best om gezinnen te selecteren die net zo goed voor de kittens zorgen als ik dat doe.
 
Na 13 weken zijn de kittens klaar om naar hun nieuwe huis te gaan. Ze zijn volledig ingeënt, ontwormd, gechipt, en worden geleverd met stamboom, volledige gezondheid en koopoverinkomst. U ontvangt een stamboom en een bewijs van vaccinatie. Mijn kittens zijn opgegroeid onder toezicht van een dierenarts.

Dank u voor uw bezoek aan mijn website. Neem contact met mij op bij eventuele vragen en/of suggesties.

                Contact .....          ..... ✍
Welkome to Calmart Cattery website
KittenBaby.html
Poesenfemale.html
KaterMale.html
VoerAlimentazione.html
Fotos AlbumPhoto_albums/Photo_albums.html
Koopcontractcontracts.html